BLOGERICA POSTALA MAMA

PETRI NIŽETIĆ OSTVARIO SE DUGOGODIŠNJI SAN U San Franciscu rodila je sina, otkrila je i koje su ime odabrali: 'Buditi se iz ovog sna ne želim nikada'

 
Petra Nižetić i Frano Mastelić
 Tom Dubravec / CROPIX

Ostvario se dugogodišnji san Petre Nižetić i Frana Mastelića. Voditeljica, producentica i modna blogerica početkom tjedna je u 37. godini postala mama malog dječaka.

Gloria piše da se Petra i maleni osjećaju odlično te bi svaki dan iz rodilišta trebali stići u njihov dom u San Franciscu.

Kod kuće ih čeka ponosni otac Frano Mastelić, Sinjanin koji je diplomirao na višem američkom sveučilištu biznis menadžmenta. Petra i Frano prvo su sreću podijelili s najužim krugom rodbine i prijatelja, kojima se Petra još na početku trudnoće pohvalila da nosi dječaka čijem se dolasku sasvim sigurno jako razveselio i njezin brat, pjevač Luka Nižetić.

No, u petak je prvu fotografiju dječaka podijelila i s prijateljima i obožavateljima na Instagramu. Uz fotografiju malene ručice koja se drži za njezino tijelo, napisala je i otkrila ime dječaka:

- Buditi se iz ovog sna ne želim nikada. Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvati, mali čovječe Jozo.

Petra i Frano zaljubili su se prije četiri godine, a prije tri godine pred američkim su matičarem ozakonili svoju vezu koju su počeli godinu dana ranije na Visu. Dvije godine nakon vjenčanja u San Franciscu, par se lani u lipnju odlučio i crkveno vjenčati u crkvi Sv. Križa u Splitu. Petra je tom prilikom istaknula kako jedva čeka da ona i suprug postanu roditelji.

- Čim sam upoznala Franu, znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku, počela sam čuvati djevojčicu što je dodatno potpirilo moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo - rekla je lani za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:16