IZBOR NAJLJEPŠE

Ovo je nova Miss Osječko-baranjske županije: Upoznajte Marinku!

Zaljubljenica je u sport, redovno ide u teretanu, a odnedavno se bavi trčanjem...

Marinka Andraković

 Pr Miss Hrvatske/

Osječko-baranjske županije dobila je svoju predstavnicu na 30. Miss Hrvatske. U Strossmayerovom perivoju u Đakovu laskavu titulu i na dar prekrasnu tijaru Ivane Milun by Gemstone gallery, optočenu dragim kamenjem dobila je Marinka Andraković. Novoizabrana missica studentica je na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, za što se odlučila jer se i njena obitelj bavi poljoprivredom.

"Vjerujem da je važno njegovati obiteljsku tradiciju i našu primarnu djelatnost. Radim na znanstvenoj instituciji, na Poljoprivrednom institutu u Osijeku, a nadam se da ću i ostati u znanosti te jednoga dana obrazovati buduće stručnjake", izjavila je.

image

Marinka Andraković

Pr Miss Hrvatske/
image

Marinka Andraković

Pr Miss Hrvatske/

Zaljubljenica je u sport, redovno ide u teretanu, a odnedavno se bavi trčanjem. Slobodno vrijeme provodi čitajući, ali najveće zadovoljstvo pronalazi u druženju s obitelji i prijateljima. Njezinom pratiljom odabrana je Petra Bulović. Natjecateljice su se predstavile u tri izlaska, nosile su modnu kolekciju Calico mood i vjenčanice Nikolina wedding store, odjeću Tekstil centra Đakovo te naočale optike Dyaco.

Uljepšali su ih Frizerski salon chetka, Frizerski salon Look & art, Kist obrt za uljepšavanje vl. Anita Hnatek, Make-up by Ana vl. Ana Birkić i MUA Anita Milardović. U programu su nastupile dvije mlade vokalistice, Valeria Jacek i Bernarda Bobovečki, natjecateljice glazbenog showa "The Voice". Program su vodili Irena Ivkić i Davor Garić.

image

Petra Bulović i Marinka Andraković

Pr Miss Hrvatske/

Vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta je izuzetno sretna što se drugu godinu zaredom u prekrasnom Đakovu, gradu s velikim srcem i toplim ljudima organizira županijski izbor.

‘‘Drago mi je što je gradonačelnik Marin Mandarić ponovno prihvatio domaćinstvo i pokroviteljstvo izbora Miss Osječko-baranjske županije. Ove godine pokrovitelj izbora je i Osječko-baranjska županija na čelu sa županom Matom Lukićem. Moram se također zahvaliti Turističkoj zajednici grada Đakova na čelu s direktoricom Marijom Borko koja nam je bila od svesrdne pomoći pri organizaciji ove naše lijepe manifestacije‘‘, rekla je Loparić Kontek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:59