NOGOMET JE PRATI

Nives otkrila što znači 'seksi gledanje nogometa' i tko je najzgodniji u našoj repki

 Instagram

Nives Celzijus je ovih tjedana kao i većina Hrvatske pratila što se događa na Euru i shodno tome bodrila naše reprezentativce, a nije propustila ni objavljivati provokativne selfieje.

Bivša supruga nogometaša Dina Drpića rekla je da i nakon ispadanja Hrvatske prati nogomet, ali samo utakmice u kojima joj igraju poznati.

‘Pratim, pratim... Dobro, ne sve utakmice, nekako uvijek gledam timove u kojima imam neke prijatelje ili neke ljude s kojima sam u dobrim odnosima, pa mi je to puno interesantnije. Naravno, gledala sam Hrvatsku, Španjolsku, Njemačku, Tursku... U svim tim reprezentacijama igraju moji prijatelji. Koji?! E pa sad, previše pitate’, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Otkrila je i da se s prijateljicama najčešće posebno priprema za gledanje utakmice, ali nije sklona psovkama i vikanju:

‘To ne radim, ja sam dama i pristojna sam. Nekada mi, prijateljice, premda neke više, a neke manje vole nogomet, znamo za gledanje utakmica pripremiti pravu atmosferu doma. Bude tu svega, od raznoraznih prigodnih rekvizita, šampanjca, klopice, a uz to se uvijek odjenemo jako seksi, jer u takvim situacijama ipak treba 'opaliti' jako puno selfieja. Nabavimo neke kockaste grudnjake, topiće, kupaće kostime i slično, tako da to bude jedno seksi gledanje nogometa’, kaže pjevačica.

‘Znamo se puno smijati, kad bi frajeri samo čuli koliko znamo biti zločeste... Naravno, bude i pozitivnih komentara. Ma za nas su dečki male bebe kad komentiraju lijepe žene. Mi sebi u tim trenucima stvarno damo oduška. I znamo biti jako brutalne’, rekla je Nives za Slobodnu Dalmaciju.

Nije mogla istaknuti najzgodnijeg nogometaša u hrvatskoj repki, a za Ćorluku kaže da joj je već dosadnjikav te da joj je prije bio puno interesantniji.

‘Ali, recimo, puno nade polažem u Marka Pjacu, koji će definitivno, ako to već nije postao i na ovom prvenstvu, sljedeće godine sigurno biti pravi seks simbol za kojim će ludjeti sve djevojčice u Hrvatskoj. A i kao nogometaš je sasvim zadovoljavajući, ako ne i odličan’, ima svog mlađahnog favorita Nives.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:35