PORUKE PODRŠKE SA SVIH STRANA

Nina uoči finala ne izlazi iz hotelske sobe: 'Priznajem, ovaj grad i nije baš za mene...'

 CROPIX

Nina Kraljić dane do finala umjesto u razgledavanju Švedske provodi u hotelskoj sobi. Stockholm je za njen ukus, otkrila je Zlatku Turkalju Turkiju u razgovoru za Drugi program Hrvatskog radija, previše sterilan.

- Priznajem da ovo nije baš grad za mene. Dućani se prebrzo zatvaraju, previše je vjetrovito i svi prostori su klimatizirani - rekla je Nina, kojoj smeta to što klima, zbog visoke temperature zraka, non-stop radi.

- Da, smeta mi to. Josipa Lisac bi otišla prvoga dana i odustala od nastupa. Znam da ona ima averziju prema vjetru i ima pravo jer mora čuvati svoj glas. Mene strašno smetaju ovi klimatizirani prostori. Odmah se razbolim i to mi smeta kod mene. Ali, što ću? Ne mogu utjecati na to. Ja sam zimogrozna osoba i, kada mi je zima, sve ostalo pada u vodu. Ovdje sam cijelo vrijeme u istome puloveru i nosim tri iste majice. Već ljudi misle da nemam ništa drugo za odjenuti (smijeh). Evo, nisam u onom stanju u kakvom bih voljela biti, ali to je očekivano. Puno se energije trošilo na gluposti i rekla sam svima da će na kraju pjevanje biti problem, a trebalo bi biti najbitnija stvar. No, moram to odraditi - kazala je 23-godišnja studentica iz Lipovljana Nina, kojoj se od eurovizijskih skladbi najviše dopadaju one njemačke predstavnice Jamie-Lee Kriewitz te mlade ukrajinske pjevačice Jamale .

Tony Cetinski

'Kao jedan od članova žirija kontaktiran od strane Ebu-a direktno, mogu reći da sam prognozirao hrvatskoj predstavnici i svrstao među top deset u finalu. Izvedba je bila po meni na 95% njenog fokusa tako da očekujem da će dati 120% jos u finalu i mogla bi čak i iznenaditi. Čuo sam i vidio jos prije mjesec dana sve pjesme te mogu reći da najbolje tek dolazi. Biti će gusto, moram priznati. Polufinale ne ocrtavaju ni približno ono što nas čeka.'

Nina Badrić

'Nini Kraljić ne trebaju savjeti nju treba samo pustiti da bude svoja kao i do sada i dati joj svu moguću podršku jer znam iz vlastitog iskustva da joj večeras svaka lijepa riječ, želja, molitva i misao posebno puno znači. Želim joj da se večeras maksimalno opusti i otpjeva svoju pjesmu odlično kao sto je to učinila i u polufinalu te nas odvela u večerašnje finale. Sjajan spoj su Nina i Zigmanova haljina koja je izazvala odličan efekt kakav mora biti na Eurosongu. Nina, sretno!'

Severina

Od Severininog nastupa na Eurosongu prošlo je već deset godina. Na svojem Instagramu, Severina se prisjetila svojeg iskustva i Nini poželjela sreću:

'Lijepe uspomene... Prošlo je deset godina... Nina Kraljić večeras ti želim svu sreću... Sjajna si!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:29