NAGRADA ZA POZITIVU

Najpoznatijeg domaćeg blogera oduševio veseli konobar u Nišu, apelira za njegovu povišicu: ‘Molim vas, reagirajte!‘

Mladić je veselo pjevao uz bend dok je posluživao goste

Video koji je objavio Kristijan Iličić

 Screenshot/TikTok

Hrvatskog travel blogera i svjetskog putnika Kristijana Iličića, nedavno je oduševio konobar koji ga je posluživao u Nišu. Mladić je veselo pjevao uz bend dok je posluživao goste, stoga je Iličić objavio video na TikToku i tražio hotel da mu daju povišicu.

- Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais, molim reagirajte! - napisao je bloger u opisu objave, dodajući kasnije u komentarima kako je “super lik”.

@kristijanilicic Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais molim reagirajte! 😬😬😬 #hotelnais #niš #nišsrbija #nissrbija #svadba #srbija #hotelnaisniš ♬ original sound - Kristijan Ilicic

Nakon što mu je jedan od korisnika u komentarima napisao: “Da skratim, nitko mu nije ostavio bakšiš”, Iličić je odgovorio videom kako bi dokazao da mu je ostavio napojnicu. Na snimci mu stavlja novac u džepu pregače, dodajući u opisu da mu je bakšiš ostavio više puta, jer takvu pozitivu treba nagraditi.

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound - Kristijan Ilicic
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 18:39