PRAVAC EUROSONG

Let 3 se teleportirali u Liverpool: Ispalili su čepove iz stražnjica, sjeli na traktor i - nestali!

Letovce je ispratila publika svih generacija, u kojoj su bila zastupljena i djeca koja su pjevala ‘mama ljubila morona‘

Svečani ispraćaj Leta 3 u Liverpool 

 Damir Skomrlj/CROPIX

Okupilo se nekoliko stotina ljudi na Crekvini u Kastvu, kako bi ispratili Let 3 na putovanje u Liverpool, gdje će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

image

Svečani ispraćaj Leta 3 u Liverpool

Damir Skomrlj/CROPIX
image

Svečani ispraćaj Leta 3 u Liverpool

Damir Skomrlj/CROPIX

Ruševina stare jezuitske crkve iz 17. stoljeća jedna je od najljepših kulisa za koncerte u Hrvatskoj, a letovci su, u svom stilu, pripremili kratki performans koji je započeo a capella izvedbom "Mame ŠČ", koju je otpjevala ženska klapa Luka.

Centralno mjesto na pozornici zauzeo je zlatni traktor na električni pogon, koji su Mrle, Prlja, Baljak, Zec i Bin, uz pomoć mađioničara, teleportirali prema Velikoj Britaniji. Teleportacija je, u stvari, bila mađioničarski trik koji je započeo ispaljivanjem čepova iz stražnjice, a završio nestankom benda i traktora s pozornice, iza bijele plahte, i uzlijetanjem bijelih golubova.

image

Rijeka, 270423.
Svecani ispracaj Leta 3 u Liverpool na zlatnom traktoru s kastavske Crekvine. Let 3 ce 9. svibnja nastupiti na polufinalnoj veceri izbora za najbolju pjesmu Europe s pobjednickom pjesmom MAMA SC.
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX

Damir Skomrlj/CROPIX

Letovce je ispratila publika svih generacija, u kojoj su bila zastupljena i djeca koja su, zajedno s klapom, pjevala "mama ljubila morona" i "mama idem u rat" i ostale poznate stihove, a dječja pjesma nastavila se i nakon završetka performansa.

Nakon izvedbe "Era s onoga svijeta", ponovno u režiji klape Luka, pročitana je Mrletova poruka mira i ljubavi te, naravno, j**anja, zamišljaj svijeta u kojem nema kretena, nasilnika, moćnika, huligana i svih ostalih koji nam zagorčavaju život.

image

Svečani ispraćaj Leta 3 u Liverpool

Damir Skomrlj/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:54