PRIJENOS NA JUTARNJI.HR

Izbor za Miss Universe Hrvatske: U tijeku su posljednje pripreme do spektakla u Westinu

 Vojko Basic / CROPIX

Finalni izbor Miss Universe Hrvatske zakazan je za petak 15. travnja u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. Za titulu najljepše borit će se devetnaest finalistica koje su kroz proteklih mjesec dana prolazile kroz zahtjevne pripreme kako bi na najvažniji dan posebno zablistale.

Djevojke će se publici predstaviti u haljinama Andree Zvono i modne kuća Sposa, u kupaćim kostimima Pletix, te cipelama Humanic i sunčanim naočalama Optike Kraljević.

Pobjednici će krunu predati prošlogodišnja pobjednica Barbara Ljiljak koja je istaknula kako su najljepši trenuci u mandatu vesela lica djece koju je posjećivala po raznim bolnicama i domovima, njihov osmijeh i sreća.

Miss Universe

- Bila sam sretna sto sam im izmamila osmjeh na lica znajući da im nije lako u životu i kroz što sve prolaze - ispričala je Barbara. Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine, a ove godine Direkcija hrvatskog izbora za Miss Universe izabrat će svoju dvadesetu ljepoticu.

Za titlulu najljepše natječu se Anna Maria Matoina, Antea Ćelić, Antonela Zupčić, Barbara Filipović, Minea Pejić, Melita Gudelj, Marina Kralj, Marija Kljajić, Josipa Rašić, Jeanette Tadić, Ivona Blažun, Ivana Klobasa, Iva Petrinšak, Doris Smogar i Doris Pranjić .

Tvrtka Medija produkcija; Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe za Hrvatsku i Sloveniju te njegova supruga Marija, predsjednica Miss Universe Hrvatske godinama ovaj izbor ljepote drže na zavidnom nivou. Bivše Miss Universe Hrvatske osim u ljepotu, ulažu i u svoje obrazovanja, pa je većina njih završila fakultete ili studij privode kraju. Idealan su primjer kako mladost, ljepota i znanje itekako idu ukorak. Prijenos izbora Miss Universe Hrvatske možete uživo gledati samo na portalu Jutarnji.hr u petak 15.4.2016. od 20 sati.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:35