ZAJEDNIČKI TRENUCI

Izabel Kovačić objavila prvu fotografiju s Mateom nakon potvrde trudnoće: ‘Trostruka ljubav‘

Krajem lipnja, Izabel je potvrdila ono o čemu se šuškalo tjednima. Pokazala je poveći trudnički trbuščić u sklopu kampanje svog brenda
Izabela i Mateo /Instagram

Nogometaš Mateo Kovačić (26) i njegova supruga Izabel (27) po prvi put su zajedno pozirali nakon vijesti da će krajem ljeta ostvariti veliku želju i postati roditelji.

Izabela je zajedničku fotografiju na kojoj se suprug grli i ljubi objavila na svom Instagram profilu te ju potpisala riječima: 'Trostruka ljubav'

Par je sredinom lipnja proslavio treću godišnjicu braka, a vjenčali su se 17. lipnja 2017. u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim selima, a upravo tamo su se i upoznali. Njihova ljubavna priča započela je prije deset godina. Često su se viđali na nedjeljnim misama pa su se zaljubili jedno u drugo.

View this post on Instagram

3 x <3

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Nikada nisu krili koliko vole djecu, a na svojim društvenim mrežama često su otkrivali koliko uživaju u ulozi tete i tetka svojim nećakinjama.

Krajem lipnja, Izabel je napokon potvrdila ono o čemu se šuškalo tjednima. Naime, pokazala je poveći trudnički trbuščić u sklopu najnovije kampanje svog modnog brenda Lunilou namijenjenom za najmlađe te tako privukla puno medijske pažnje, ali i potvrdila ono što se tjednima govorkalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:43