VAŽNO PRIZNANJE

Ella Dvornik proglašena jednom od tri najbolja lifestyle blogera u Velikoj Britaniji

Ella Dvornik se na društvenim mrežama pohvalila nagradom koju je u petak osvojila u Londonu.

Naime, proglašena je jednom od tri najbolja lifestyle blogera u Velikoj Britaniji i to od njih 3000 koliko ih je bilo u konkurenciji.

UK Blog Odeon Awards dodijeljuje se kompanijama i individualnim blogerima, i to u 18 kategorija od kojih je jedna ‘lifestyle’.

Ella je na Facebooku napisala: ‘Aaaa ušla sam u top 3 od 3000 britanskih blogera. To je to! Tek je godinu dana prošlo, ovo je super! Mislila sam da neću ući uopće u nikakav top, baš me razveselilo ovo!’

Na dodjelu nagrada Ella je odjenula Andy's karirani kaput modne dizajnerice Andree Anić koji joj je i majka Danijela pohvalila.

Ella na svom blogu Iamella redovito objavljuje tekstove i fotografije s putovanja, zatim vezane uz modu i ljepotu, donje rublje, društvene mreže i slično. Bavi se raznim temama, no kako i sama kaže u opisu bloga, prvenstveno je hedonist koji uživa u avanturama i upoznavanju novog, a potom u hrani i donjem rublju.

Ako još ne pratite Ellu, njezine svakodnevne dogodovštine možete doživjeti na Facebooku, Instagramu, Twitteru ili YouTubeu gdje također povremeno objavljuje video blog.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:31