‘ODE GOGI‘

Ecija Ivušić u suzama zbog teškog rastanka od supruga: ‘Bojala sam se hoću li preživjeti sama sa sinom‘

Ecija i njezin suprug Goran, inače bubnjar benda Pravila igre, u braku su od 2022. godine, a u prosincu 2023. postali su roditelji

Ecija Ivušić i njen suprug Goran

 Screenshot/instagram/

Poznata voditeljica i influencerica Ecija Belošević, djevojački Ivušić, podijelila je emotivan video oproštaja od svog muža, glazbenika Gorana Beloševića.

image

Ecija Ivušić i njen suprug Goran

Biljana Blivajs/Cropix

U podijeljenom videu u suzama i sa sinčićem u naručju je ispratila svog supruga, a istovremeno se i podsjetila kako joj je bilo prolaziti kroz takve teške trenutke tijekom trudnoće, kada je nosila sinčića Lea.

- Rastanci. Prošle godine sam plakala jer sam se bojala za Lea hoće li sve biti OK kad ostanemo sami na otoku (iako mi je sve s trudnoćom bilo u najboljem redu), a ove godine sam plakala jer sam se bojala za sebe hoću li preživjeti sama s Leom. Ne brinite, plačem kao da Goran ide u rat, a zapravo se išao naspavati. Prošlo (tek) tjedan dana i preživljavamo uz pomoć bake i dide, ali svejedno odbrojavam dane kad će se tatica vratiti. Btw, obratite pažnju na količinu prtljage s kojom je Gogi otišao prošle i ove godine - napisala je Ecija u opisu objavljenog videa.

U videu se Ecija rasplakala na jednom njihovom rastanku, a Goran ju je pomazio po trbuhu. Video je tada prikazao kako im rastanci izgledaju danas. Ecija je držala sina Lea u rukama dok je ispratila muža, a jedina stvar koja je ista kao i prije, jest to da se voditeljica rasplakala.

Njen se suprug javio u komentarima.

- Obmanjuješ ljude. Nisam se išao naspavati nego RADITI i svirati. Ne spavam nikad manje - napisao je Ecijin suprug, koji je prikupio brojne simpatije i lajkove na svoj komentar. Također, u sekciji za komentare javile su se brojne prijateljice poznate voditeljice.

- A miceki, suosjećam. Nisam imala baka servis i sve smo sami hendlali, samo što sam ja išla na put - napisala je pjevačica Pamela Ramljak.

- Suosjećam. Ja sam tak‘ plakala zajedno s Lu, svaku noć, tjedan dana - tvrdi Nives Celzijus.

image

Maleni Leo tijekom krštenja, njegovi roditelji i kumovi

Screenshot/instagram/

Podsjetimo, Ecija i njezin suprug Goran, inače bubnjar benda Pravila igre, u braku su od 2022. godine, a u prosincu prošle godine postali su roditelji dječaka Lea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 13:03