PODRŠKA LASAGNI

Damir Kedžo ekskluzivno za Jutarnji o finalu Eurosonga i potencijalnom Zagrebu 2025.: ‘Ogroman zalogaj...‘

Poznati je pjevač uoči finala ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije prokomentirao ovo prestižno natjecanje i Baby Lasagnu

Damir Kedžo i Baby Lasagna

 Cropix/

Pobjednik Dore 2020. godine i glazbenik s preko 20 godina iskustva na hrvatskoj glazbenoj sceni, Damir Kedžo, ekskluzivno je za Jutarnji uoči finala ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije prokomentirao ovo prestižno natjecanje i koje su šanse da naš predstavnik, Baby Lasagna, dovede Eurosong 2025. godine u Zagreb.

image

Damir Kedžo

Renato Branđolica/hrt/

- Očekujem da će biti jednako dobar, ako ne i bolji nego u polufinalu, gdje je bio izvrstan - rekao je Kedžo te istaknuo da je nastup imao i dozu "ljudskosti i topline", što on pogotovo voli vidjeti na sceni.

Što se tiče konkurencije, ne vidi tko bi od ostalih 25 zemalja mogao parirati Baby Lasagni.

- Prošle godine vidjeli smo rivalstvo Loreen i Kaarije, no ove godine toga nema. Svi su dosta različiti od njega i ne mogu nikoga usporediti s Baby Lasagnom, no siguran sam da će predstavnik Francuske, Slimane, dobiti puno bodova žirija - objašnjava Kedžo koji tvrdi kako "nitko nema istu priču kao Baby Lasagna" pa ove godine nema prošlogodišnjeg slučaja rivalstva.

Baby Lasagna je privukao neviđene simpatije obožavatelja Eurosonga, a i kladionica mu već mjesecima ide u korist. Potencijalni Eurosong u Zagrebu Kedžo je nazvao "ogromnim zalogajem".

- Smatram da će Eurovizija biti ogroman zalogaj našoj nacionalnoj televiziji, no s druge strane imaju godinu dana da se pripreme. Manje televizije su već organizirale Eurosong, pa su uspjeli - rekao je Kedžo i dodao kako se raduje tom događaju kakav god on bio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 11:22