LJUBAV OKRUNILI BRAKOM

Atraktivna Hrvatica Klara udala se za mladu američku tenisku zvijezdu u Splitu: ‘Ljubav mog života‘

Lijepa mladenka blistala je u uskoj bijeloj vjenčanici koja prati liniju tijela s čipkastim detaljima

Michael Mmoh

 Manan Vatsyayana/afp/profimedia/Manan Vatsyayana/afp/profimedia

Tenisačica Klara Mrčela (25) od 2020. u vezi je s poznatim američkim tenisačem Michaelom Mmohom (26), a sada je uslijedila kruna njihove ljubavi - izrekli su jedno drugome sudobnosno ‘da‘.

Atraktivna Splićanka i Amerikanac vjenčali su se 9. rujna u Splitu, a Klara se fotografijama s vjenčanja pohvalila na svom Instagram profilu.

"Ljubav mog života", napisala je u opisu fotografija s vjenčanja, na kojima lijepa mladenka blista u uskoj bijeloj vjenčanici koja prati liniju tijela s čipkastim detaljima, dok je mladoženja elegantan u bež odijelu s bijelom košuljom i kravatom.

Par je krajem prosinca 2022. godine objavio da se zaručio, a tada je mlada tenisačica napisala sljedeće: "Najposebnija noć u našim životima. Riječima ne mogu opisati koliko sam sretna i zahvalna što smo našli jedno drugo. Uistinu živimo kao u bajci i ne želimo da to ikad završi", poručila je tada uz fotografiju na kojoj se ljube.

Lijepa Splićanka završila je studij sportskog menadžmenta na Sveučilištu Cleveland State, a Mmoh je u svojoj teniskoj karijeri osvojio dva Challengera i četiri Futuresa. Prije Klare hodao je s mađarskom ljepoticom Fanny Stollar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 08:47