Top sedam komoda za svačiji ukus

Komode će uvijek imati mjesto u našim domovima, no tijekom godina ovaj je svenamjenski komad namještaja pronašao i svrhe izvan “tradicionalnih” uloga. Krećući se iz dnevnih i spavaćih soba u druge dijelove naših domova, komoda je postala najčešće kombinirani element s drugim komadima namještaja, bilo da se radi o vitrinama, stolićima, nosačima za TV prijemnike ili robusnim ormarima.
 MIMA

Prije svakog odabira i kupovine komode, pažnju svakako valja posvetiti dimenzijama komode, kao i općem dojmu kojeg će ostaviti u prostoru – ne želite “šaku u oko”, pogotovo ne od nove i moderne komode.

Drugi važni čimbenici koji određuju komodu "skrojenu" po Vašoj mjeri jesu dizajn komode, materijal od kojeg je izrađena, kao i njegova tekstura, koja će odrediti reflektivnost podloge i dubinski dojam prostora.

Kako bismo Vam olakšali kupnju komode, predstavljamo top 7 komoda iz MIMA-inog kataloga.

Komoda Kentaki 2V4L (154.5x90x44.5cm)

Otmjen dizajn ove komode trenutačno komunicira uzvišenu atmosferu vintage namještaja u neo-historijskom obliku.

Istaknute dimenzije ukrasnih okvira unutar samih polica i ladica zrače rustikalnim šarmom koji je uvijek u trendu.

Stilizirane ručke za otvaranje ladica i polica od ispoliranog su metala, i stvaraju kontrast između tradicionalnog dizajna drveta i modernog metalnog detalja.

Retro linije u bijelim bojama prilagođavaju se svim vrstama modernih interijera, a otmjenost koju garantira ova komoda svidjet će se širokom spektru kupaca.

Težina ove komode je 44 kilograma, što znači da velikom broju zainteresiranih budućih vlasnika neće predstavljati problem prilikom nošenja.

Komoda Dione (130x90x47cm)

Oštre linije koje teže jednostavnosti i komuniciraju lak pristup i praktičnost karakteristike su ove komode. Jednostavna siva dominira centralnim djelom elementa, uz teksture drveta koje se protežu na krilima.

Moderne i glatke površine bez dubina uklapaju se bez problema u širok spektar dizajna i uređenja prostora, pa je zato ova komoda idealan izbor za kupce koji žele ostvariti sredinu između suvremenosti i tradicije.

Ova komoda dolazi u dvije glavne boje, s time da centralni dio u obje kombinacije ostaje mat tamno-siv, dok krila variraju između sive i smeđe s jakim teksturama drva.

Minimalističke kromirane drške dodaju dašak modernističkog šarma pomiješanog s praktičnošću, a težina of 60 kila sugerira pomoć pri transport i sastavljanju.

Komoda Zele 4L (104x106x41cm)

Elegantni akcent boje drveta pomiješan je s teksturom stakla, stvarajući raskošnu atmosferu s dozom stila i luksuza.

Brušeno staklo je glavni motiv ove komode, koja je podijeljena u četiri glavna odjeljka, svaki sa svojim staklenim licem i jedva primjetnim, minimalističkim drškama za otvaranje.

Rubovi su napravljeni od svijetlo-toniranog i veoma teksturiranog drveta, što daje oštri kontrast glatkom staklu.

Ova komoda savršeno će pristajati u interijeru koji je dizajniran tako da spaja prirodne i moderne elemente u oku ugodnu i kohezivnu cjelinu.

Rok dostave ovog 46 kilograma teškog komada je između 45 i 75 radnih dana.

Komoda Sirius Crown (120.1x85.8x41.3cm)

Komode i TV prijamnici česta su kombinacija u hrvatskim domovima, a specifični dizajn ovog komada olakšat će postavljanje TV-a na stabilno uzglavlje komode.

Parketna tekstura drveta na naličju ove komode komunicira iznimno jaku vezu s prirodom, no njezini mat crni okviri i industrijsko dizajnirani metalni nosači ono su što zaokružuje dojam ove komode u jedinstveni spoj.

Savršeno će se uklopiti u svaki prostor, a ovu komodu naročito će preferirati ljubitelji jednostavnosti dizajna, elegancije, te drvnih tekstura i boja.

Komoda Supreme 2V3L (149.6x80x40cm)

Kombinacija otvorenih i zatvorenih elemenata čine dinamičan komad koji će plijeniti pozornost raznovrsnošću svojih funkcija te prilagodljivošću različitim ukusima.

Suptilne nijanse sive boje i moderan dizajn s blagim linijama pronalaze svoje mjesto unutar suvremeno ili avangardno uređenih interijera.

Težina od ovog komada od gotovo 70 kilograma nalaže partnera za prijenos i sastavljanja, ili se možete pouzdati u profesionalnu službu dostave, koja se vrši između 3 i 12 radnih dana.

Komoda Bellevue (160.5x107.3x43.4cm)

Dinamičan dizajn i nesvakidašnji oblik čine ovu komodu idealnim izborom za kupce koji žele dodati nešto novo u svoj moderno uređeni prostor. Ova komoda odiše modernim dizajnom koji plijeni pozornost, a svojim tamnijim bojama blatnog hrasta i snažnom prisutnošću drveta stvara atmosferu "ognjišta".

Sa 73 kilograma, ova komoda najteži je izbor unutar Top 7 komoda za svačiji ukus, no brza dostava od 3-12 radnih dana olakšat će transport i postavljanje.

Komoda Sienna 2V4L (114.9x92.9x34.1cm)

Bijeli minimalizam ove komode naglašava slojevitost prirodne svjetlosti i dinamiku koja se stvara prilikom padanja danjeg svijetla na ovaj unikatni komad namještaja.Igra s oblicima na naličju – preklapanje kvadrata i pravokutnika asocira na poznatu sliku Pieta Mondriana “Kompozicija s crvenom, plavom i žutom”, ali samo oblikom, zadržavajući pritom monokromnost snježno bijele boje.

S umjerenom težinom od 51 kilogram, kupci ove komode čekat će između 75 i 90 radnih dana na dostavu, zbog izražene potražnje za ovim modelom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 23:22