FOX MOVIES

Srpanj na kanalu FOX Movies

Euphoric couple of winners watching a tablet on the beach in holidays

Godišnji odmori kucaju na vratima i sve više vremena imamo za sebe, a i za uživanje u dobroj filmskoj poslastici…Idealno je vrijeme za malo opuštanja i zabave uz Arnolda Schwarzeneggera, Channinga Tatuma, Brada Pitta, Cameron Diaz i ostale filmske zvijezde na kanalu FOX Movies. Uživajte!

image
TERMINATOR

TERMINATOR, 19. srpnja u 22:00h

Strojevi preuzimaju svijet u bliskoj budućnosti, a uništenje usmjerava umjetna inteligencija Skynet. Sa svojom jedinstvenom misijom potpunog uništavanja čovječanstva, Skynet je razvio androidske ubojice zvane Terminatori koje izgledaju kao ljudi. Čovjek po imenu John Connor pokreće Tech-Com otpor za borbu protiv strojeva, poraz Skyneta i oslobađanje čovječanstva. Prvi film ove legendarne franšize započinje s dolaskom Terminatora (Arnold Schwarzenegger), koji je poslan iz XXI stoljeća u Los Angeles 80'ih godina XX stoljeća da smakne naizgled bezazlenu ženu čije će dijete igrati važnu ulogu u svijetu iz kojega ubojica dolazi.

image
PAD BIJELE KUĆE

PAD BIJELE KUĆE, 25. srpnja u 22:00h

Tijekom turističkog obilaska Bijele kuće s kćerkom, policajac (Channing Tatum) uskače u akciju kako bi zaštitio svoje dijete i predsjednika (Jamie Foxx) od teško naoružane skupine paramilitarnih uljeza.

image
SAVJETNIK

SAVJETNIK, 26. srpnja u 22:00h

Legendarni filmaš Ridley Scott i Cormac McCarthy, dobitnik nagrade Pulitzer udružili su snage u filmskoj poslastici „Savjetnik“, sa zvjezdanom postavom: Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem i Brad Pitt. McCarthy – u svom scenarističkom prvijencu – i Scott prepliću autorove karakteristične dosjetke i mračni humor s pričom kao iz noćne more, u kojoj se jednokratno poigravanje uglednog odvjetnika s nezakonitim poslom otima kontroli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:23