Ove godine, Delimano ekipa jednom mjesečno održava gastro radionicu na kojoj se vrijedno kuha, druži i - testira Delimano proizvode. Koncept radionice je sljedeći – svaka radionica ima temu prema kojoj voditelj radionice osmišljava recepte za sudionike. Sudionici imaju zadatak rekreirati recepte tijekom 3 sata i nakon toga, isprobati sve što su vlastoručno pripremili.
Ožujak je tako bio u znaku uskršnjih delicija iz kuhinjskog robota pod vodstvom Sanje Mijac i njene gošće, Sonje Švajhler. Sanji i Sonji pridružile su se dobitnice Delimano darivanja na društvenim mrežama i oduševile se ukusnim slasticama poput Pavlove torte. Kako su se provele, provjerite u videu.
Sezonu roštilja otvorili smo #kuhajpecisvimareci radionicom “Tajne dobrog roštilja”. Svoje tajne za top jela s grilla otkrili su nam Mile Butorac i Lidija Šeatović. Mile i Lidija napravili su odličnu atmosferu i pokazali nam što se sve može pripremiti na Delimano električnom roštilju, a nas je oduševio recept za ananas na roštilju. Atmosferu radionice pogledajte u videu.
Pridružite se Nastasji i Margot na trećoj Delimano radionici
Tema treće Delimano kulinarske radionice je “Brzo, zdravo i fino iz Air Fryer-a”, a sudjelovati možete i vi. Kako? Detalji vas čekaju na Delimano društvenim mrežama, a druženje je predviđeno za 23.05.2022. u 18 sati. Ovog puta, osim velikih, tražimo i male gurmane koji će kuhati i peći s Delimanom. Voditeljica radionice ovog puta je Nastasja @chiarin.tanjuric, a njena gošća Margarita @internetmater.
Za sve vas koji volite pripremati i kušati nova jela, sve recepte s radionica možete isprobati i u svojoj kuhinji, a sve što trebate je - posjetiti delimano.hr/recepti ili Delimano Hrvatska .
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....