Promo

Samsung QLED – tehnološko savršenstvo u svijetu televizora

Kvaliteta i inovacija
Samsung QLED
 Samsung

Nove Samsung QLED 2020 8K i 4K linije televizora svojom su kvalitetom, značajkama i inovacijama kreirale potpuno novi doživljaj gledanja. Unaprijeđene Smart Screen mogućnosti pokrenute pomoću AI uobičajene su dane pretvorile u neobična otkrića, pružajući jedinstveno iskustvo uživanja u omiljenom sadržaju. Kombinacija izvanrednog zaslona, iznimno visokog volumena boja, izvrsne zvučne tehnologije samo su neki od razloga zbog kojih se ovi uređaji smatraju tehnološkim savršenstvom.

image
Samsung QLED
Samsung

Izniman audio-vizualni doživljaj uz 8K QLED

Iznimna jasnoća prikaza i realistična slika sinonim je za Quantum Dot AI tehnologiju i 8K procesor koji donosi 8K rezoluciju. Dodatno impresioniraju i nevidljivi crni rub uz koji ćete s lakoćom uroniti u svaki sadržaj te prikaz od čak 33 milijuna piksela uz kojeg ćete osjetiti snagu svake slike i imati realističan prikaz izbliza neovisno o sadržaju.

Za potpuni doživljaj, potrebna je audio-vizualna sinergija, a upravo je ona omogućena ugrađenim zvučnicima i OTS+ tehnologijom. Tako je omogućen trodimenzionalni doživljaj zvuka koji simultano dočarava slikovne prikaze, dok tehnologija aktivnog prilagođavanja dijaloga prepoznaje potencijalno ometajuću pozadinsku buku i sukladno tome regulira tonove zvuka. Potpuni doživljaj bez pozadinske ometajuće buke čini gledanje televizije maksimalno opuštajućim, dok funkcija Adaptive Sound+ prepoznaje potrebnu vrstu zvuka i potpuno je prilagođava situaciji.

image
Samsung QLED
Samsung

Impresivnost uz 4K QLED 2020 televizora

Pored inovativnih uređaja na području 8K tehnologije, Samsung na domaće tržište uvodi i novu QLED 4K 2020 liniju televizora koja naprosto oduševljava svojim značajkama, među kojima su i Smart Screen mogućnosti na bazi umjetne inteligencije te Adaptive Picture opcija za reguliranje svjetlosti na zaslonu.

S ovim televizorima možete zaboraviti na bilo kakve nepravilnosti na slici i prepustiti se superiornom ugođaju. Nadmašite svoja osjetila i prepustite se Samsung QLED čaroliji. Otkrijte novi doživljaj gledanja i uživajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:12