Pronašli smo naš novi omiljeni rashladni uređaj: Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0 super hladi i unutra i vani!

Rješenje postoji – uređaj malih dimenzija i velikih mogućnosti, Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0

 Promo

Dosta vam je nesnosnih vrućina i toplinskog vala koje nas ponovno očekuju u kolovozu? Klima uređaj ne možete postaviti u sve prostorije doma? Ventilator koji premještate iz prostorije u prostoriju odviše je bučan? Zaboravite na ove brige, rješenje konačno postoji – uređaj malih dimenzija i velikih mogućnosti, Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0

Kako odolijevate vrućinama kojima se kraj ne nazire? Za sve ljubitelje vječne hladovine, a posebno sada kada Celzijusi vrište alarmantno stanje, imamo rashladi uređaj koji je omjer praktičnosti, funkcionalnost, cijene i kvalitete! Na tržištu je dostupan rashladni uređaj Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0 koji ima sve što ste od uređaja ikad željeli. Pogodan je za rad u unutrašnjim prostorima, a jednako dobro funkcionira i na otvorenom. Kada se nalazite u prostoriji, spojite se na najbliži izvor energije. Ako svoj rashladni uređaj poželite ponijeti na dvorište ili u prirodu, spojite ga na prijenosni izvor energije, poput prijenosne baterije ili punjača.

image

Za dodatno osvježenje, uređaj možete napunite vodom i ledom kako biste osigurali svježi zrak uz ledenu maglicu

Promo

Za dodatno osvježenje, uređaj napunite vodom i ledom kako biste osigurali svježi zrak uz ledenu maglicu. Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0 jednako štedi vodu kao i energiju. Ističe se energetskom učinkovitošću i radi na maksimalno 10 vati kako bi se smanjila potrošnja energije. Jačinu hlađenja prilagodit ćete prostoru u kojem boravite. Uređajem možete upravljati jednostavno i praktično, zahvaljujući kontrolama na dodir, pomoću kojih postavljate 4 razine hlađenja i usmjeravate strujanje zraka. Kojom jačinom će uređaj hladiti i u kojem smjeru puhati, ovisi o sobnoj temperaturi i trenutnoj vlažnosti zraka.

image

Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0 pogodan je za rad u unutrašnjim prostorima, a jednako dobro funkcionira i na otvorenom

Promo

Zahvaljujući kompaktnoj veličini, Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0 možete nositi svuda sa sobom. Možete ga ponijeti na godišnji odmor, staviti u prtljažnik automobila, spremište ili ga ponijeti u ručnoj prtljazi zajedno s prijenosnom baterijom. Zabava uz bazen, druženje na rijeci ili vikend na moru nikad nisu zvučali ovako dobro!

image

Idealnih je dimenzija, a tihi rad mu je dodatna prednost

Promo

Što ga osim veličine, zbog koje ga možete smjestiti na svaki uredski stol, noćni ormarić, stolić za kavu ili kuhinjski pult, čini drugačijim od klasičnog ventilatora? Buka, točnije, izostanak iste. Koliko puta ste morali prekinuti razgovor, opuštanje ili popodnevni odmor zbog buke uređaja za hlađenje? Uz Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0 glasno hlađenje koje ometa druženje, san i misli tijekom posla stvar je prošlosti. Za još bolji san, uređaj ima LED svjetlo koje se mijenja u 7 nijansi, ugodnih za odmor i spavanje. Pravi zen.

image

Rovus Arctic Air Outdoor za putovanja i kampiranja, Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0 za unutrašnje i vanjske prostore, te Rovus Arctic Air Pocket Chill, koji stane u svaki džep

Promo

Gdje možete kupiti Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0? Vaš novi najdraži uređaj možete naći diljem obale i unutrašnjosti, u Pevexu i Konzumu, a za više informacija o samom uređaju, ostatku kolekcije Arctic Air kao i ostalim Rovus uređajima, zapratite Rovus Hrvatska Facebook i Instagram profil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:57