Oglas o prodaji nekretnine u vlasništvu Hrvatske poštanske banke, dioničko društvo

 HPB d. d.

Na temelju Odluke Uprave HRVATSKE POŠTANSKE BANKE, dioničko društvo, Broj: UB-240404-39 od 04. travnja 2024. godine (dalje u tekstu: Banka), Banka prodaje svoje vlasničke udjele u nekretnini.

BROJ OGLASA: 08-08-2024

LOKACIJA: Drniš, Drinovci.

PREDMET PRODAJE: Nekretnina predstavlja POSLOVNO (pršutana) – STAMBENI kompleks na adresi Drinovci 38.

Banka je vlasnik nekretnine upisane u zemljišne knjige Općinskog suda u Šibeniku, zemljišno - knjižni odjel Drniš, K. O. DRINOVCI, zk. uložak broj 561 i zk. uložak broj 613, ukupne površine 5799 m² (dalje u tekstu: nekretnina).

Banka izrijekom otklanja svoju odgovornost za točnost podataka o površini nekretnine.

Banka nije u posjedu nekretnine, te ne odgovara za trajanje i ishod postupka pokrenutog u vezi stjecanja posjeda nekretnine.

ODREDBE NATJEČAJA:

I. Prodaju nekretnine provodi Banka.

II. Predmet prodaje je isključivo cijela nekretnina; stjecanje samo pojedinih dijelova nekretnine (bilo stvarnih, bilo idealnih dijelova) nije moguće.

III. Nekretnina se prodaje po načelu „viđeno-kupljeno“, a za kupoprodaju nekretnine obvezno je sklapanje ugovora o kupoprodaji prema unaprijed utvrđenim odredbama.

IV. Utvrđeni iznos kupoprodajne cijene nekretnine je 525.000,00 EUR.

V. Banka zadržava pravo razmatranja svih pristiglih ponuda, uključivo ponuda u kojima je ponuđena cijena niža od utvrđenog iznosa kupoprodajne cijene.

VI. Za sudjelovanje u natječaju utvrđena je jamčevina u iznosu od 26.250,00 EUR.

VII. Rok za predaju ponuda istječe 02. listopada 2024. godine, do kada ponude na način određen uvjetima za sudjelovanje u postupku podnošenja ponuda trebaju biti zaprimljene na adresu Banke.

Ponude zaprimljene nakon naznačenog roka neće se razmatrati.

VII. Detaljniji uvjeti za sudjelovanje u postupku podnošenja ponuda i sklapanja ugovora o kupoprodaji mogu se pronaći u tekstu cjelovitog Oglasa kojim se pozivaju zainteresirane strane podnijeti ponudu za kupnju nekretnine. Puni sadržaj ovog oglasa dostupan je na internetskoj stranici društva HPB - nekretnine d. o. o., Zagreb, Amruševa 8; www.hpb-nekretnine.hr.

Nekretnina se može razgledati uz prethodni dogovor s HPB nekretninama d. o. o. putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski putem poziva na brojeve 01 555 3925 ili 01 555 3920.

image
HPB d. d.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. kolovoz 2024 16:18