promo

Nova usluga na tržištu kojoj nećete moći reći „NE“!

Jeste li čuli za novu uslugu na tržištu? Još niste, vrijeme je da vas upoznamo s novom uslugom koju možete odabrati prilikom kupnje online.

Usluga ”Ključ u ruke”

Svi znamo da velike i teške kućanske aparate nakon kupnje može biti problematično unijeti u stan, bez obzira opremate li novi stan u potpunosti ili samo mijenjate svoje stare uređaje, ako živite na nekom višem katu zgrade, s liftom ili bez njega, samostalna dostava bez pomoći profesionalaca nije jednostavna.

Kako ne bi imali problema s kupnjom i dostavom te da ne morate tražiti pomoć svojih susjeda, osigurajte se i nabavite svoje nove kućanske uređaje putem eKupi (br.1 Internet trgovini u HR). Osim usluge dostave u stan (samo za područje grada Zagreba) odaberite novu uslugu dostave i montaže uređaja (Usluga „Ključ u ruke“).

Uslugu dostave i montaže će te moći osigurati ako kupujete neki od proizvoda kao što su perilice rublja, sušilice rublja, perilice posuđa, štednjaci i pećnice.

Sama usluga montaže i dostave u stan pokriva dostavu uređaja u stan, demontažu starog uređaja, te montažu novog uređaja i sve to je napravljeno od strane ovlaštenog servisa! Servis će također pustiti proizvod u rad i kratko vas educirati o korištenju te će također zbrinuti vaš stari uređaj ukoliko ga imate i više ne želite koristiti.

Kako su objasnili iz eKupi-a; „Cilj nam je našim kupcima osim brze isporuke i konkurente cijene, osigurati i dodatne usluge koje će njihovo iskustvo online kupovine učiniti još boljim. Prije nekoliko godina uveli smo uslugu dostave u stan na području Zagreba i kupci su se oduševili. Kako uvijek gledamo kako napraviti korak dalje, od ove godine nudimo i montažu.“.

Usluga montaže i dostave iznosit će samo 399,99 kn koliko god uređaja naručili, a sama cijena ne uključuje dodatne materijale potrebne za priključenje poput dodatnih crijeva, utikača ili preinaka potrebnih za samu montažu.

Neka vaš jedini zadatak bude odabrati i kupiti novi uređaj te odabrati navedenu uslugu na eKupi, a dalje se prepustite profesionalnim rukama servisa koje će sve odraditi za vas.

I uživanje u novom uređaju može početi!

eKupi je broj 1 Internet trgovina u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka je osnovana 2010. godine u Zagrebu, te od tada bilježi kontinuirani rast kupaca i prihoda. eKupi svoj uspjeh prvenstveno pripisuje svojim vjernim kupcima kojih je iz godine u godinu sve više, kao i inovativnosti u svakodnevnom poslovanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 18:23