Burger scena

Recept za uspjeh: 'Rastemo iz godine u godinu. Ovu ćemo završiti s 32 mil. kuna prihoda'

Burger scena nije napuhani balon, ona raste i više nije dovoljno imati bilo kakvo pecivo, pljeskavicu, salatu i umak, tvrdi Luka Jureško
Kuhinja u restoranu Submarine u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici
 Darko Tomaš / CROPIX
Burger scena nije napuhani balon, ona raste i više nije dovoljno imati bilo kakvo pecivo, pljeskavicu, salatu i umak, tvrdi Luka Jureško

Burger ne mora biti isključivo brza hrana, nego ukusan i uravnotežen obrok koji se jede iz tanjura za stolom, polako, u društvu dragih ljudi, kućnog ljubimca ili dobre glazbe. U prostoru uređenom dovoljno posebno da privlači pozornost, a ako nekoga zanima kako nastaje njegov burger može pogled usmjeriti prema kuhinji koja nije odvojena zidovima i pregradama nego je dio precizno osmišljenog ambijenta s detaljima u žutoj boji.

Najnoviji Submarineov restoran u Tkalčićevoj ulici otvoren je prije otprilike mjesec i pol dana kao šesti u Zagrebu. Kada im se pribroji i istoimeni restoran u Rijeci, u Hrvatskoj ih je sedam, a zapravo osam jer još jedan u Zagrebu na tajnoj lokaciji priprema hranu za dostavu po gradu.

Uz to posluju i dva Submarinea u Beogradu koji su u franšizi i tako je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. prosinac 2025 23:40