Pitanje: Htio bih imati štand na Adventu. Kako da dođem do kućice i koliko ću platiti najam? Koliko će me koštati infrastruktura? Je li pametnije prodavati uobičajene, dosadne kobasice ili se isprsiti vlastitom, još neviđenom recepturom?
Odgovara: Fran Ćurković
Za nju sada već svi znaju. Postala je poznata u svega nekoliko dana. Nedodirljiva kraljica zime, klasik u kuhinji, ukusna, topla i odlična za mamurluk. Neki su je već i degustirali. I to čak nekoliko puta. Ime joj odzvanja među takvima. Ona je, naravno, street sarma. Tradicionalno jelo koje mnoge veže za djetinjstvo, dom i, naravno, zimsko doba, obučeno u netradicionalnu nošnju - meko pecivo - postalo je jedan od hitova ovogodišnjeg carstva zagrebačkog Adventa. Iza njega stoji mladi, entuzijastičan i, prije svega, opušt...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....