Jesti manje, i to cjelovitu hranu, jedna je od nezaobilaznih preporuka liječnika i stručnjaka kada govore o savjetima za dugovječnost. Vodeće prehrambene kompanije sve se više prilagođavaju novim trendovima i zahtjevima potrošača koji žele živjeti zdravije. Prilagođavajući se zdravstvenim preporukama, prehrambenim trendovima i potrebama potrošača Podravka je prošle godine usvojila svoju novu Nutritivnu strategiju za razdoblje do 2027. godine, kojom potvrđuje usmjerenost na zdravu, uravnoteženu i održivu prehranu kroz razvoj novih i inoviranih proizvoda. To uključuje proizvode s manjim udjelom soli i dodanih šećera, obogaćene vlaknima, bjelančevinama, vitaminima i mineralima, kao i proizvode bazirane na voću, povrću, mahunarkama, cjelovitim žitaricama, biljnim izvorima proteina i slično....
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....