VRHUNSKI MULJATORI

‘LJEPOTICE, JA SAM BATMAN, HOĆEŠ LI SPAVATI SA MNOM?’ Muškarci otkrili najveće laži koje su izgovorili ženama radi seksa

 iStock

Kad na tapetu dođe pitanje kako odvesti nekoga u krevet, neki muškarci postaju najblaže rečeno inventivni. Korisnik Reddita Lipsmacker postavio je pitanje na toj društvenoj mreži: ‘Koja je najveća laž koju ste rekli djevojci da bi spavala s vama?'

Dobio je niz iskrenih odgovora, a neki pokazuju koliko su muškarci doista sposobni daleko ići u ostvarenju svog nauma, uključujući i to da tvrde da su astronauti ili da su viši nekoliko centimetara nego što stvarno jesu.

Jedan se ‘prodavao’ kao sin vlasnika Nintenda dok se jedan odlučio za vrlo jednostavnu, ali očito učinkovitu laž: ‘Volim te!’ Ne znamo je li korisniku SlobBarkeru prošla laž da je zapravo Batman, no on se tako predstavlja.

Korisnik Boshando opisao je situaciju u kojoj je upoznao djevojku, ‘strogu veganku i aktivisticu, potpuno van moje lige’. Naravno, i on se predstavio kao anti-ratni prosvjednik te joj ponudio da će sudjelovati s njom u sljedećem protestu. ‘Spavali smo te noći i bilo je sjajno. Tek nakon toga sam joj priznao da zapravo radim u vojsci i da nevjerojatno brzo trčim’, napisao je.

Nadobudni NeverBeenSentToJail priznao je da je ‘užasno lagao’ starijoj ženi. Njoj je bilo oko 25 godina, a on je bio još tinejdžer pa je morao slagati godine. Čak je išao toliko daleko da je rekao da mu je nedavno uništen automobil pa da ona mora doći po njega prije spoja. ‘Kad sad razmišljam o tome, vjerojatno je znala da nisam toliko star koliko sam rekao’, napisao je.

‘Rekao sam curi da imam Edipov kompleks zbog odvajanja od majke te da je jedini razlog zašto toliko volim seks činjenica da se poslije mogu grliti i uživati u fizičkoj nježnosti. Nisam baš ponosan, ali bio sam napaljen’, napisao je pak RaidenTheConqueror.

U raspravu se uključila i jedna žena pod nadimkom Redditor1493 koja je rekla da je uvijek obori s nogu ‘kad se muškarci pretvaraju da je posebna. Sve je prepuno žena, ali njima se sviđam ja i nitko drugi. To zbilja prolazi kod cura.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 00:58