ZAROBLJENI NA ODMORU

ZBOG PANIČNOG STRAHA OD LETENJA 18 MJESECI BILI U ABU DHABIJU Dječak (11) pristao ući u avion tek pod hipnozom

 YouTube

ABU DABI - Ljetovanje u Abu Dhabiju, za mladog, tada 11 godišnjeg londonskog učenika Joea Thompsona i njegovog oca odužilo se na gotovo 18 mjeseci. Naime, netom prije povratka u Britaniju, Joe je osjetio neviđeni napad panike od aviona i takav strah od letenja da je već na aerodromu imao zdravstvene tegobe.

Nakon četiri bezuspješna pokušaja da sjedne u avion Joeov otac Tony odlučio je pokušati vratiti sina kući na neke druge načine – autom ili brodom, ali zbog problema s vizama nisu uspjeli u toj nakani.

SRUŠIO SE AVION Poginulo petero ljudi, među njima i dijete

Produženi odmor u Abu Dhabiju koštao je obitelj Thompson dodatnih 65 tisuća dolara, dok se konačno nisu obratili svjetski poznatom terapeutu koji liječi pomoću hipnoze Russelu Hemmingsu koji u Abu Dhabiju ima kliniku.

Poznati terapeut tri je mjeseca pripremao Joea za let zrakoplovom.

Na putu za London Hemmings je, uz pratnju još trojice liječnika, cijelo vrijeme bio uz malog Joea, koji će ovih dana napuniti 13 rođendan, moći će to proslaviti u svom domu u krugu svoje obitelji sestre Stephani i mame Paulin.

Nakon povratka u London Russel Hemmings je kazao da tako teškog pacijenta nikada nije imao ali da je sretan što je malog Joea Thompsona uspio vratiti kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:20