RAZMAŽENI KLINCI

ZAVIRITE U SKUPI ŽIVOT DJECE BOGATAŠA Sportski auti, privatni avioni, luksuzne vile...

 Instagram

Prvo je na Instagramu otvorena grupa pod nazivom Rich Kids, a su sada besramna djeca bogataša svoj život počela podijeliti i na Snapchatu.

Stranica na Facebooku 'Rich Kids of Snapchat' nudi vam da zavirite u luksuzni život mladih 20-godišnjaka.

Sportski automobili, privatni avioni, skupocjene stvari i luksuzne vile otkrivaju nonšalantni stav ovih klinaca prema novcu.

Stranicu je pokrenuo anonimni tinejdžer koji je, kako kaže njegov glasnogovornik, počeo trgovati dionicama s 12 godina i sada je enormno bogat.

Na Snapchatu dijeli svoje fotografije, a objavljuje i slike drugih, jednako bogatih klinaca. Oni mu šalju fotografije na Rich Kids korisnički račun, a njegov menadžer ih onda probire i najbolje stavlja na Facabook ili Instagram.

Fascinacija ostatka svijeta bogataškim načinom života je neporeciva - 2012. godine Tumblrova stranica nazvana Rich Kids of Snapchat poput oluje prohujala je Internetom. O njoj su pričali svi, a čak je inspirirala i reallity show pod nazivom 'Rich Kids of Beverly Hills' zbog kojeg je petero 20-godišnjaka steklo slavu zahvaljujući svom golemom bogatstvu i luksuznom životnom stilu.

Osnivač 'Rich Kids of Snapchat' je, međutim, odgovorio na kritike upućene njegovoj stranici na Facebooku:

- Bitno je naglasiti da ja nikad, ali nikad, ne bih nekoga sudio po bogatstvu. Ovu stranicu sam kreirao isključivo radi zabave. Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti. Jedina svrha Snapchata jest inspirirati druge mlade ljude da postignu ono što žele od života. Svoj ekstremni život pokazujem ljudima kako bi vidjeli da čak i takvi kao ja, koji nisam nešto pretjerano inteligentan i počeo sam sa samo 500 funti (kad sam imao 12, a sada imam 17), mogu postići puno u životu.

- Razumljivo mi je da ljude uznemiruje to što trošim tolike novce na nebitne stvari i što se time hvalim, no 80 posto svog prihoda doniram u oko 100 dobrotvornih organizacija koje izaberem svakog mjeseca - kazao je 17-godišnjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:32