TULUM U SVLAČIONICI

ZADOVOLJILA GA PRED CIJELOM MOMČADI Plasman kluba u viši rang maserka proslavila felacijom

 Momčad FC Lenzburga

LENZBURG - Švicarski nogometni klub FC Lenzburg otpustio je klupsku maserku nakon što se otkrilo kako je obavila felacio jednom od igrača, piše Blick . Sporni čin dogodio se u svibnju za vrijeme proslave promaknuća kluba u 2. švicarsku ligu. Najgore u cijeloj priči je što 40-godišnja maserka 'posao' nije obavila bez svjedoka, već je cijeloj predstavi prisustvovala kompletna momčad FC Lenzburga.

Nogometaši su snimali čin mobitelima i pritom glasno navijali. Video snimka seksualnog čina postala je pravi hit u svlačionici sve dok nije došla u ruke predsjedniku kluba koji je potom otpustio razuzdanu maserku. Za razliku od maserke, igrači su prošli samo s financijskim kaznama.

Maserka, koju su švicarski mediji prozvali Carmen, objasnila je kako je ona u cijeloj priči žrtveno janje, da se ničega ne sjeća i da sumnja kako joj je netko uvalio nešto u piće.

'Ja sam žrtva – netko je morao biti okrivljen i ja sam bila najlakša meta', tvrdi Carmen. 'Proslava osvajanja naslova otela se kontroli. Uopće se ne sjećam incidenta iako sam popila samo dva pića. Mogu zamisliti da mi je netko nešto uvalio u piće i da se zbog toga ničega ne sjećam. Nešto tu smrdi', brani se maserka kojoj je dosta nogometa iako je dobila ponude za posao iz četiri nogometna kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:17