SUAREZOV HAT-TRICK

VIDEO: ŽRTVA KANIBALA Chiellini: 'Kukavice iz Fife neće imati hrabrosti kazniti Suareza!'

Sudac je vidio tragove ugriza i nije napravio ništa - dodao je talijanski branič
 AFP

Luis Suarez je bez sumnje genijalan nogometaš, ali tom prgavom Urugvajcu definitivno nešto nedostaje u glavi. Protiv Talijana Suarez je ostvario hat-trick! Ne, nije riječ o golovima, već o žrtvama njegovih 'ralja'. Nakon Otmana Bakkala iz PSV-a, Branislava Ivanovića iz Chelseaja, sada je došao na red i Giorgio Chiellini . U 80. minuti ludi Urugvajac je ugrizao talijanskog braniča, ali sudac nije ništa vidio. Uzalud je branič Juventusa pokazivao sucu trag ugriza na svome ramenu - Suarez nije isključen, a Chiellini je uvjeren da neće biti ni naknadno kažnjen.

- Suarez će se izvući jer Fifa želi da njezine zvijezde igraju na SP-u. Baš me zanima hoće li imati hrabrosti iskoristiti video-snimku kao dokaz protiv njega. Sudac je vidio tragove ugriza i nije napravio ništa - dodao je Chiellini koji je uvjeren da je Talijane s prvenstva izbacio sudac:

- Isključenje Marchisija (pogodio kopačkom u potkoljenicu Egidija Arevala, op. a.) i izostanak crvenog kartona Suarezu odlučili su utakmicu. Bila to sramota!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:31