ŠTITI STARLETE

VIDEO: ZOVU GA SELJAČINA S MASERATTIJEM Tjelohranitelj iz Rumunjske zarađuje kao blesav: 'Ne znam što ću s novcem'

 Screenshot/YouTube

Petre Craete Rumunj je koji je odselio u Veliku Britaniju kako bi radio kao tjelohranitelj. Tvrdi da tim poslom zarađuje toliko mnogo da ne zna što bi s novcem. Da bi to i dokazao, na YouTubeu je objavio video u kojem u rukama drži ogromnu hrpu novca, a potom je gura u džepove, majicu i naposljetku baca po sobi.

Zbog njegove sklonosti kupovanja luksuznih stvari poput skupocjenog Maserattija britanski mediji prozvali su ga 'seljačinom s Maserattijem'.



'Moja najveća briga tijekom trenutaka predaha je to što si mislim gdje ću naći novčanik dovoljno velik da sve stavim u njega. Stvarnost je da imam toliko novca da ne znam gdje bih ga stavio. Dovoljno da se čovjek rasplače. U Rumunjskoj nikad nisam imao novca, a sad imam toliko da ga ne mogu cijelog ni ponijeti u novčaniku. Da sve pokušam strpati u džepove od hlača, ne bih mogao hodati', kaže nindža Pete, kako su ga prozvali klijenti u Britaniji.

On je 2011. godine postao zaštitar slavnog britanskog borca Alexa Reida koji ga je upoznao s brojnim drugim zvijezdama Velike Britanije, a Alexova sad već bivša supruga Katie Price bila je pak zaslužna za to da ga upozna s britanskim starletama pa Petre sad zarađuje, kako kaže, pravo bogatstvo za četiri sata posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:53