MITSKO BIĆE

VIDEO: ZNANSTVENICI DOKAZALI DA MITSKO ČUDOVIŠTE POSTOJI Tvrde da imaju DNK Big Foota

Tim projekta Sasquatch Genome posvetio je pet godina i pola milijuna dolara prikupljanju podataka i dokaza o postojanju dlakavog čovjekolikog stvorenja
 YouTube

Skupina znanstvenika u Teksasu je jučer na konferenciji za tisak pokazala nekoliko kratkih videa na kojima se, tvrde, vidi legendardni Big Foot, mitsko biće čije postojanje do sada nikada nije dokazano.

Tim projekta Sasquatch Genome posvetio je pet godina i pola milijuna dolara prikupljanju podataka i dokaza o postojanju dlakavog čovjekolikog stvorenja.

Forenzičarka dr. Melba Ketchum, koja vodi ovaj tim, tvrdi da se radi o ozbiljnom istraživanju. Videosnimke koje su pokazali uključuju snimke Projekta Erickson, skupine predvođene Adrianom Ericksonom koji je tvrdio da su prikupili definitivne video i DNK dokaze o postojanju Big Foota. Među snimkama je ona načinjena 2005. u Kentackyju, koja prikazuje navodnu ženku Big Foota na spavanju.

Snimili Bigfoota?

Doktorant Josh Stevens kartirao je 3,313 mjesta na kojima je stvorenje opaženo od 1921. godine i utvrdio da je doista na nekim područjima opažen više nego na drugima. Najviše puta je opažen u zapadnim državama SAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:44