PROGOVORILA BUJNA KIM

VIDEO: ŽIVOTNI PAD NAJVEĆEG OLIMPIJCA SVIH VREMENA Slavni plivač Michael Phelpsu novom velikom seks skandalu

GOLD COAST, AUSTRALIA - AUGUST 20: Michael Phelps sits in an ice bath after swimming at the Team USA squad training at the Gold Coast Aquatics Centre on August 20, 2014 in Gold Coast, Australia. (Photo by Chris Hyde/Getty Images)
 Chris Hyde/Getty Images/Myspace / 2014 Getty Images

Olimpijac Michael Phelps još jednom se našao u središtu skandala, nakon što j e Kim Petro iz New Yorka, punašna 36-godišnja domina bujnih grudi ispričala kako je provela burnu noć sa slavnim plivačem.

Pritom je otkrila sve prljave detalje u vrućoj noći: između ostaloga, da joj je Phelps platio da po njemu urinira te kako je nosio žensko donje rublje.

Za The National Enquirer Petro je ispričala kako ju je Phelps kontaktirao u veljači 2013. i isplatio joj 900 dolara kako bi došla u sobu hotela 'The London' na Manhattanu. Javio joj se nakon što je na internetu objavila oglas: 'Prirodna, bujna, s oblinama na pravim mjestima... Vrijeme sa mnom je dobro provedeno vrijeme. Ništa me ne može šokirati. Ne budi sramežljiv'.

Kad mi je rekao da popijem vode prije nego li dođem u hotel, znala sam što ću mu raditi - ispričala je Petro te dodala kako se Phleps odmah skinuo te je na sebi imao žensko donje rublje.

Tada su, tvrdi domina, 'popušili malo trave i bacili se na posao'. Cijela priča objavljena je samo nekoliko mjeseci nakon što je Taylor Lianne Chandler, rođena kao muškarac, ispričala o svojoj seksualnoj vezi sa slavnim plivačem, posebice o prvom spoju na kojem su se seksali u javnom zahodu na poluvremenu jedne utakmice.

Michael Phelps je na svom Instagramu u veljači objavio kako se zaručio sa svojom djevojkom Nicole Johnson, bivšom kalifornijskom misicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 17:03