UHVAĆEN NA DJELU

VIDEO: Za prijenosa uživo bankar gledao gole slike Mirande Kerr

Zaposlenik banke Macquarie odgovarat će za svoja djela nakon što je uhvaćen kako gleda golišave fotografije dok javna televizija snima njegovog kolegu

SYDNEY - Gotovo svi smo jednom na poslu radili stvari koje nisu primjerene našem radnom mjestu, no za razliku od jednog sydneyskog bankara nismo, srećom, završili na javnoj televiziji prilikom toga.

Jedan će zaposlenik banke Macquarie odgovarati za svoja djela nakon što je uhvaćen kako gleda golišave fotografije na svom računalu dok javna televizija snima njegovog kolegu u prijenosu uživo.

Nije kao da je kolega pričao o važnim stvarima, uostalom koga zanimaju kamate kada su objavljene nove fotografije polugole Mirande Kerr .

I ono što je najbolje, nes(p)retni je bankar pri završetku intervjua njegovog kolege odlučio milijunskom gledateljstvu pokazati svoje lice te se okrenuo i pogledao u kameru.

Glasnogovornik Channel 7, televizijske kuće koja je prenosila intervju, istaknuo je kako su gledatelji zvali i žalili se.

- Na zahtjev naših gledatelja izrazili smo svoju zabrinutost banci Macquarie. Uvjerili su nas kako poduzimaju odgovarajuće postupke - objasnio je glasnogovornik.

U vrlo kratkom i jezgrovitom priopćenju oglasila se i sama banka.

- Sve situacije, poput neprimjerenog korištenja tehnologije, doživljavamo vrlo ozbiljno. Macquarie ima vrlo stroga pravila ponašanja i korištenja tehnologije. Današnji je incident pitanje interne kontrole i tako će biti riješen - stoji u priopćenju.

Novinari su i samu manekenku Mirandu Kerr, koja se toga dana vratila u Sydney, pitali što misli o incidentu kojeg je indirektno ona uzrokovala.

Objasnila im je kako je tek sletjela te da nije upoznata s pričom, no njen je osmjeh govorio dovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:26