UNUTARNJA LJEPOTA

VIDEO: ZA NJU KAŽU DA JE 'NAJRUŽNIJA ŽENA SVIJETA' Zlikovci je brutalno vrijeđali, a ona im je svima odgovorila na briljantan način

 Foto: Instagram

Žena koja je proglašena 'najružnijom na svijetu' otkrila je nevjerojatan način na koji se nosi s online napasnicima, piše Mirror.

Lizzie Velasquez (26) rođena je s rijetkom bolešću zbog koje se ne može udebljati i slijepa je na jedno oko.

Njezin se život u potpunosti promijenio kad je na Youtube-u naletjela na video naslovljen s 'najružnija žena na svijetu'. Lizzie, kojoj je tada bilo 17 godina, skamenila se kad je otkrila da je žena prikazana u videu – ona.

Zlobni video pogledan je 4 milijuna puta, a pristiglo je i mnogo ogavnih komentara o Lizzie, kao i jedan koji sugerira da ju je trebalo ubiti odmah nakon poroda.

No inspirativna Lizzie kaže kako je uspjela grozne komentare okrenuti u nešto pozitivno.

Kako je rekla Fox Newsu, pročitala je tisuće i tisuće ogavnih komentara kao i onaj da bi svijet bio bolje mjesto da nje nema.

'Nakon svakog pročitanog komentara osjećala sam se kao da je netko gurnuo šaku kroz ekran i udario me. Oduvijek sam znala da želim pokazati tim ljudima da me neće uspjeti poniziti. Nisam željela da njihova definicija mene, postane i istina o meni.'

Lizzie je snimila i dokumentarac kako bi inspirirala ostale nazvan 'Hrabro srce: Priča o Lizzie Velasquez'.

Također, putuje i svijetom te drži inspirativne govore nesigurnim tinejdžerima. Kaže kako pomaže onima koje su drugi maltretirali da potraže pomoć i da se suprotstave nasilnicima.

Puno je radila i s Tinom Meier čija se kći ubila nakon što je bila izložena online nasilju.

Poslušajte Lizzien inspirativni nastup na TEDx Talks-u:

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:57