PROMETNI KRKLJANAC

VIDEO: VOZAČ NOKAUTIRAO BICIKLISTA Šokantni napad snimljen kamerom na kacigi drugog biciklista

 YouTube

Podivljali vozač bijelog Audija snimljen je kako udara biciklista u lice u Farringdon ulici u centru Londona usred prometne gužve, a incident je snimila kamera na kacigi drugog biciklista.

Naime, nekoliko biciklista u svojoj je traci čekalo da se upali zeleno svjetlo kada se kraj njih ugurao 'bijesni' Audi A7. Jedan biciklist pokušavao mu je objasniti da se pomakne unazad jer stoji na mjestu označenom za bicike, no u tom se trenutku upalilo zeleno i vozač Audija je pojurio.

Isprovocirani biciklist počeo se utkrivati s automobilom i sustigao ga na idućem semaforu. Nagnuo se nad prozor i opsovao vozača kazavš da mu je skoro prešao preko noge. Tada je vozač izjurio iz auta, opalio biciklista posred lica i gurnuo ga na taksi. Izvikao se na biciklista i odjurio.

Divlju scenu na YouTube postavio je 26-godišnji urednik jednih novina komentirajući kako vozači uopće ne brinu o biciklistima.

- Ovakvi sukobi su česti, isto kao i međusobno prepucavanje između vozača automobila. No ovaj je završio fizičkim napadom, što me šokiralo - napisao je Jude.

Glasnogovornik policije kazao je da su svjesni incidenta no da nisu zaprimili nikakvu žalbu.

- Svakako bi biciklist to trebao prijaviti - kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:02