NAPRAVIO RUSVAJ

VIDEO: UROKAO SE LSD-om Provalio u susjedov stan, policiji rekao: 'Ja sam agent Jack Bauer'

SEATTLE - Policija u Seattleu prije nekoliko dana uhitila je Davida Stoltea (30) zbog provale u stan svog susjeda Dereka Doerschela i njegove zaručnice Danielle Green.

Napravio im je potpuni rusvaj - iz frižidera je uzeo smrznutog raka te ga bacio u ormar, mačji je izmet strpao u sudoper, odjeću im je pobacao u kadu, Derekove kreditne kartice je izvukao iz novčanika te ih stavio u čokoladni kolačić, a s ulaznih je vrata iščupao špijunku.

'Stvari su bile porazbacane na potpuno čudan način', otkrio je toplu vodu Derek u izjavi za lokalnu televiziju Kiro 7.

Da bi stvar bila bizarnija, provalnik se, kada je po njega došla policija, predstavio kao protuteroristički operativac Jack Bauer, kojega je u popularnoj seriji '24' utjelovio glumac Kiefer Sutherland.

Nije to učinio da bi policajce provocirao, nego se ispostavilo da je stvarno umislio da je on Jack. Testirali su ga na narkotike i utvrdili da se urokao LSD-om, halucinogenom drogom koju su koristili neki poznati umjetnici, a najpopularnija je bila kasnih 60-ih, kada se rađao psihodelični rok.

Davidova majka Ria Quinton kasnije je izjavila da je njezinom sinu dijagnosticiran bipolarni poremećaj. 'S vremenom mu je stanje sve gore', kazala je, uvjeravajući medije da joj sin ne bi ni mrava zgazio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:07