OPROSTI ZA KUNG FU

VIDEO: UPOZNAJTE ŽENSKOG JAMES BONDA Djevojka bez problema pretukla trojicu napasnika u restoranu

Dodatnu čar daje uglađenost zgodne dame. Cijelo vrijeme je u ruci držala kišobran, a po završetku tučnjave popravila je kaput

Kako kaže narodna poslovica, "tko se mača lača, od mača i pogiba". Ovu su lekciju najbolje naučila trojica mladića koji su odlučili raditi probleme na pogrešnom mjestu, ili bolje rečeno pred pogrešnom djevojkom.

Video snimka nadzorne kamere jednog malog restorana u Kini postala je pravi hit na YouTubeu. U prvom planu su trojica mlađih muškaraca koji sjede za stolom i jedu kad odjednom jedan od njih počne bacati stvari.

Osoblje restorana odmah dolazi do njih i iako se na snimci ne čuje razgovor vidljivo je kako glavni napasnik traži da poslovođu kojeg počinje zlostavljati. Njegovi prijatelji u međuvremenu sjede za stolom i ne obraćaju pažnju napastovanje.

Situacija bi vjerojatno završila pogubno za osoblje restorana da se u jednom trenutku nije pojavila prava heroina.

Mlada djevojka, koja je već sada na internetu prozvana "ženom mačkom", prvo je glavnog napasnika eliminirala udarcem nogom u glavu. Potom se u priču uključuju preostala dvojica od kojih jedan zamahuje prema djevojci, promašuje, ona ga hvata u klinč, nogom obara drugog napasnika te na kraju i njega snažnim udarcem baca preko stolca.

Dodatnu čar svemu tome daje nevjerojatna uglađenost zgodne dame. Cijelo vrijeme je u ruci držala kišobran, a po završetku tučnjave popravila je kaput i krenula prema osoblju restorana.

Video je objavljen 30. siječnja i do sada je, samo na YouTubeu, prikupio preko 110 tisuća pogleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:31