NEOBIČAN VIDEO

VIDEO: U PLANINAMA SNIMLJEN BIGFOOT?! Nevjerojatnom brzinom kreće se teško prohodnim putevima

Myles Lamont, planinar i penjač iz Kanade objavio je video nastao u planinama u blizini Squamisha u Britanskoj Kolumbiji
 Screenshot

Myles Lamont, planinar i penjač iz Kanade objavio je video nastao u planinama u blizini Squamisha u Britanskoj Kolumbiji.

Prije točno dvije godine dok je planinario iz daljine je ugledao nešto što se kreće po snijegu. Tada je, kao i sada, bio uvjeren da se ne radi o čovjeku niti o nekoj životinji već o legendarnom Bigfootu. Odmah je izvadio kameru i sve snimio. Tek sada svoj je video objavio na YouTubeu, a već ga je pogledalo više od 260.000 ljudi. Htio je da ga pogleda samo nekoliko njegovih prijatelja, ali je odmah postao hit.

'Nismo imali namjeru privući ovoliku pozornost. Ne tvrdima da je to išta drugo doli neobičan susret', kazao je Myles.

Na videu je vidljiva malena crna točka koja se kreće po snijegu. Snimka je zaista zanimljiva jer se čini da se objekt nevjerojatnom brzinom kreće po snijegu i penje po planinama. Malo je vjerojatno i da se radi o medvjedu ili nekoj divljoj životinji.

'Moguće je da se radi o loše pripremljenom planinaru koji se kreće preteškim rutama jer ne znam da postoje jednostavniji putevi. Ipak, on mora biti u izuzetno dobroj formi kako bi se tom brzinom kretao kroz tako dubok snijeg', kazao je Lamont.

Podsjetimo, Bigfoot, još nazivan Sasquatch, je veliko, majmunoliko stvorenje koje navodno luta u divljinama Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, posebno oko Velikih jezera, Tihog oceana, Stjenjaka i na sjeverozapadu i jugu SAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:47