SVE ZA VITKU LINIJU

VIDEO Tamna strana karijere Andreja Pejića: Izgladnjujem se kako bih mogao nositi žensku odjeću

Muški model Andrej Pejić , koji se na pistama pojavljuje u haljinama, priznao je kako se izgladnjuje kako bi ostao dovoljno vitak. Kako ovaj 20-godišnjak objašnjava, mora se držati stroge dijete kako bi mogao reklamirati žensku odjeću.

- Budimo iskreni. Ne možete mnogo jesti ako želite raditi ovaj posao. Kako bih nosio žensku odjeću moram biti discipliniran. Nekad mi je struk bio 73 centimetra, a danas je 63.5 centimetra. Bokovi su mi 90 centimetara - objasnio je ovaj model domaćih korijena, čije su riječi podigle mnoge na noge zbog, kako su uvjereni, otvorenog zagovaranja anoreksije .

Njegov agent Matthew Anderson stao je u obranu svog klijenta, te objasnio kako je Andrej jednostavno bio britak i humorističan, ali shvaća ukoliko neki nisu shvatili šalu.

- On mora shvatiti da je postao idol brojnim mladićima koji već imaju problema sa samopoštovanjem i prehranom - poručila je udruga Nutrition Australia.

Pejić nije prvi, a vjerojatno ni zadnji celebrity iz svijeta mode koji se našao pod paljbom kritika zbog svojih stavova o slaboj prehrani. Slične izjave već su davale mnoge manekenke, a vjerojatno je napoznatija bila Kate Moss, sa svojom rečenicom 'Ništa nije toliko ukusno koliko je mršavo ugodno'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 00:01