NLO?

VIDEO: SVJETLEĆI OBJEKT ZAPANJIO VELEGRAD 'Izašla sam iz kina i svi su počeli vrištati'

 YouTube

Glavna tema u Torontu proteklih je mjeseci bio njihov ekscentrični i porocima sklon gradonačelnik Rob Ford, no stanovnici najvećeg kanadskog grada proteklog su vikenda najviše pričali o neobičnoj pojavi na nebu.

Iznad grada se pojavio neidentificirani leteći objekt, zbog čega su mnogi pohitali na društvene mreže kako bi podijelili svoja iskustva.

Na jednoj od snimki objavljenoj na YouTubeu vidi se svjetleći predmet u obliku diska. 'Ne vjerujem u vanzemaljce, ali znate... Ne znam što sam to večeras vidjela i ne znam što bih zapravo rekla', napisala je Roxanna Maleki na svojem Facebook profilu. Misterioznu je pojavu, kaže, vidjela čim je u subotu navečer izašla iz kina.

'Bila sam jako nervozna, svi su vrištali. Što je to dovraga?', pitala se.

Unatoč ovom pomalo dramatičnom svjedočanstvu, lokalna policija ipak nije bila zasuta pozivima zabrinutih građana. Točnije, zabilježena je tek jedna dojava, što je bilo dovoljno za policijskog zapovjednika da na svom Twitter profilu napiše: 'Policajac sam već 15 godina, a večeras je bio prvi put! Dobio sam prvu dojavu o NLO-u! Građanin je bio jako ozbiljan', napisao je Craig Brister.

Sarah Chun kaže da je neobičan objekt uočila iz svog stana na 15. katu nebodera. Taman je, kaže, večerala. 'Prvo sam pomislila da je zvijezda, ali svjetlost je bila prejaka. Pojma nisam imala što je to', rekla je i dodala da je objekt s neba nestao nakon 25 minuta.

Policajac Brister je naknadno lokalnim medijima rekao kako vjeruje da je zapravo bila riječ o 'quadcopteru', odnosno bespilotnoj letjelici koju je netko možda lansirao s vlastitog krova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 05:05