EMISIJA JE OTKAZANA

VIDEO: ŠOKANTNA SMRT Sudionica reality showa pred upaljenim kamerama se objesila o žicu sušila za kosu

 Screenshot

Sudionica južnokorejskog reality showa 'The Mate' (Partner), koji se emitira na jednoj od najgledanijih televizijskih kuća te države, počinila je samoubojstvo dok su kamere još uvijek bile uključene.

Natjecateljica (29), koja se navodno objesila žicom sušila za kosu, pronađena je mrtva u kući na otoku Jeju gdje je boravila tijekom snimanja.

U oproštajnoj poruci koju je ostavila napisala je kako više ne želi živjeti.

Njezina je majka izjavila kako joj je kći rekla da će radije napustiti Južnu Koreju nego dopustiti emitiranje showa na televiziji zbog načina na koji je oslikana.

Također, žalila se i svojim prijateljima da je označena kao 'tragična djevojka' jer je u previše scena snimljena sama kako bi se istaknuli parovi.

Inače, u ovom reality showu sudjeluje deset muškaraca i žena. Oni su smješteni u kuću imena 'Lovetown', dok ih kamere snimaju cijelo vrijeme. Otkako se pojavio na televiziji, show se neprestano nalazi pod paljbom jer je prepuna fizičkih sukoba i maltretiranja kandidata.

Emisija koja se trebala naći na programu u srijedu navečer je otkazana, a nacionalna televizija SBS, na kojoj s emitira, uputila je isprike obitelji stradale djevojke. Unatoč svemu što se dogodilo, odbili su preuzeti odgovornost za njeno samoubojstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:37