POKVARENO SLAVLJE

VIDEO: SCOLARI BIJESAN NA KOLUMBIJCE 'Ovo je sramota! Zadnje tri utakmice traje lov na Neymara!'

 AFP

Felipe Scolari trebao je biti sretan čovjek nakon prolaska u polufinale, ali brazilski izbornik je bio sve samo ne nasmiješen... Naravno, razlog je ozljeda Neymara zbog koje će Brazil do kraja prvenstva igrati bez svog najboljeg igrača. Kada je čuo tu vijest, Scolari je naprosto - poludio.

- Ovo je sramota što se događa! Već neko vrijeme govorim da zadnje tri utakmice na Neymara traje lov, a svi mi se smiju i govore da to nije istine... Pogledajte ovo što se dogodilo u Fortalezi. Zuniga ga polomi i ne dobije karton. A s druge strane, Thiago Silva dobije žuti karton zbog ničega - rekao je Scolari

O utakmici je brazilski izbornik rekao:

- Iskreno, jedva sam čekao da ovaj dvoboj krene, jer cijeli je Brazil pričao o našim emocijama kao da su one remeteći faktor. Kao da one gube utakmicu. A istovremeno sam studiozno proučavao velike brazilske sportaše popu Ayrtona Senne i Oscara Schmidta koji su uspješno nadograđivali dušu i um. I to smo činili. I naš plač bio je ujedinjenje duše i uma, on nas nije sprečavao, već nadograđivao, bez obzira na sve, mi smo živjeli naše emocije i pobijedili... - zaključio je Scolari.

- Zaslužena je ovo pobjeda, dobivena talentom i željom - oglasila se predsjednica Brazila Dilma Rousseff.

- Svaka čast Kolumbiji, bili su sjajni, no mi kanimo dosanjati snove - dodao je prvi igrač susreta David Luiz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:05