ŠOKANTAN ČIN

VIDEO: SAMOUBOJSTVO UŽIVO Progutao šaku tableta i zapalio sobu, sve na internetu pratilo 200 ljudi

Poremećeni 20-godišnjak šokirao je Ameriku kada se pokušao zapaliti u svojoj sobi dok ga je 200 ljudi gledalo putem internetskog foruma.

Mladić poznat samo kao 'Stephen', navodno student iz Kanade, na stranici 4chan na kojoj korisnici mogu sadržaj postavljati anonimno, objavio je da namjerava počiniti samoubojstvo i kako će svaki detalj prikazati pomoću video streama kako bi svi mogli gledati.

- Na 4chainu sam od 2004. i napokon sam se mislio odužiti zajednici na najbolji mogući način. Za vas ću počiniti samoubojstvo pred kamerom - napisao je 'Stephen' koji je koristio nadimak LOLDoge.

Čak 200 korisnika se ulogiralo kako bi gledali njegov pokušaj samoubojstva.

'Stephen' je u subotu navečer progutao šaku tableta i zalio ih s vodkom zapalivši vatru u kutu svoje sobe. Dok je dim punio sobu, on je otpuzao ispod kreveta i napisao 'mrtav sam' i 'omg gorim'.

Jedan dio gledatelja ohrabrivao je 'Stephena' na samoubojstvo, a oni koji nisu uspjeli gledati prijenos uživo, jer je maksimalan broj gledatelja mogao biti 200, bili su ljuti.

Nije poznato je li 'Stephen' preživio požar, no neki tvrde da su vatrogasci stigli 20 minuta nakon što je zapalio vatru i da leži ozlijeđen u bolnici.

Video koji je još dostupan na Internetu prikazuje vatrogasce kako izvlače njegovo tijelo iz zadimljene sobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:40