OSTAO U ŠOKU

VIDEO: RIBAR UPECAO ČUDOVIŠTE SA STOTINU PIPAKA 'Nitko nikad ovo nije vidio. Ili je mutant ili je izvanzemaljac'

 YouTube

Čudnovato biće iz morskih dubina iznenadilo je singapurskog ribara koji je pecao na svom uobičajenom mjestu na otoku Sentosa, dok je pokušavao uloviti svježu ribicu za ručak.

Ong Han Boon (54) primijetio je da se nešto zakačilo, ali ono što je izvukao iz mora nadmašilo je sva njegova očekivanja.

- Vidio sam da štap ide gore-dolje i postao prilično uzbuđen. Kada sam izvukao štap iz vode, ostao sam šokiran. Izgledalo je kao čudovište s više od stotinu pokretnih pipaka, a sličilo je na kombinaciju morske zvijezde, hobotnice i izvanzemaljca.

- Znao sam uloviti neke čudnovate stvari iz mora, ali ovako nešto nisam vidio nikad u životu. Izgledalo je kao milijun krakova koji se njišu okolo. Kao vanzemaljac ili neka vrsta mutanta.

Singapurski ribar snimio je čudovište i stavio ga na internet u nadi da će mu netko pomoći da identificira ovu životinjsku vrstu.

- Sve sam prijatelje pitao znaju li što je to, no nitko nije vidio ovako nešto. Pretražio sam cijeli internet, ali ništa. Ako nitko ne može prepoznati ovo biće, onda mora da sam u pravu. Ili je ovo izvanzemaljac ili sam otkrio novu vrstu mutiranog morskog čudovišta, rekao je Ong Han Boon te dodao:

- Ne bi me iznenadilo da sam u pravu, obzirom na to koliko su svjetska mora zagađena, zaključio je ribar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:31