OVISNICI O ADRENALINU

VIDEO: PRIZORI OD KOJIH ZASTAJE DAH Hrabri kajakaši spuštaju se niz 20 metara visok slap

Ovo je trenutak od kojeg zastaje dah. Hrabri kajakaši spuštaju se niz 20 metara visok slap, a fotograf Tim Kemple razvukao je uže preko kanjona kako bi uhvatio nevjerojatne snimke. Time se pridružio filmašima Ansonu Fogelu, Skipu Armstrongu i Blakeu Hendrixu koji su svoje snimke spojili u jednu i stvorili kratki film naziva ‘Cascada’.

Ljubitelji avantura i adrenalina Erik Boomer, Tyler Bradt i Galen Volckhausen proveli su 10 uzbudljivih dana spuštajući se niz visoke vodopade u meksičkom Tlapacoyanu, a spomenuta četvorka je kamerom lovila dosad neviđene prizore.

- Nismo ni zamišljali koliko bi sjajno ovo moglo izgledati i što sve možemo 'izvući' s malo kreativnosti. Dok su prolazili gotovo sam im mogao dodirnuti vesla. Visili smo doslovno nekoliko metara iznad slapa. Nismo bili prvi koji smo snimali slapove u Tlapacoyanu i tu se krio izazov. Htjeli smo iskoristiti svjetlost, perspektivu i kreativnost da ljudima prikažemo nešto što nikad nisu vidjeli. Ideja je bila prikazati pogled odozgora - kazao je Kemple.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:20