BIZARNE BATINE

VIDEO: PREBILI GA LIKOVI IZ CRTIĆA Spužva Bob i Mickey Mouse izletjeli iz kombija i cipelarili vozača

 YouTube

MOSKVA - Lagani sudar putničkog kombija i caddyja završio je jednim od najbizarnijih prizora tučnjave ikad uhvaćenih kamerom.

Snimljen po noći na ulicama zasad nepoznatog ruskog grada, video prikazuje snimku s kamere u automobilu u kojem se nalaze dva mladića.

Ispred njih pred semaforom lako gospodarsko vozilo pokušalo se ubaciti u traku ispred putničkog kombija, no kombi je presporo zakočio i došlo je do lakšeg kontakta.

Vozač caddyja bijesan je izašao iz svojeg vozila i krenuo se sukobiti s vozačem kombija, no u tom trenutku su iz kombija izletjela četiri muškarca odjevena u likove iz crtića.

Spužva Bob, Mickey Mouse i još dva lika smjesta su se počeli naguravati s vozačem caddyja, koji je ubrzo završio na podu, a vesela skupina dječjih likova potom ga je krenula svojski cipelariti uz zvukove histeričnog smijeha dvojice muškaraca koji su snimili video.

Nakon kraćeg cipelarenja, likovi iz crtića vratili su se u kombi i nastavili svoje putovanje, dok je vozač caddyja iz prkosa udario šakom u kombi na odlasku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:19