HRABROST NA DJELU

VIDEO Pogledajte kako je bakica cekerom izudarala pljačkaše i pomogla policiji da ih uhiti

Lopovi su stigli pred draguljarnicu na skuterima i potom čekićem pokušali razbiti neprobojno staklo. Neslavno su završili

Junaci u današnjem svijetu nisu toliko česta pojava, ljudi se ponajviše drže sa strane kad primijete opasnost. No ne i bakica iz Northamptona u Engleskoj, koja je spremno napala šestoricu pljačkaša i pomogla u hvatanju jednog od njih.

Starija gospođa pretrčala je cestu i svojim cekerom počela udarati pljačkaše koji su jednakim intenzitetom neuspješno udarali po draguljarnici . Staklo nisu probili niti čekićima, ali bakica je svojom cekerom uspjela omesti jednog od njih u pokušaju bijega skuterom. Pljačkaš je pao na cestu, a bakici su potom priskočili drugi prolaznici i stvar je bila riješena. Policiji je preostalo da pljačkaša privede i otkrije ostale sudionike.

Već nakon nekoliko sati iz policije su objavili kako je privedeno još četvero osoba za koje se vjeruje kako su sudjelovale u pokušaju pljačke usred bijela dana. Razlog tog čina još uvijek je nerazjašnjen, ali u policiji su uvjereni kako je riječ o ovisnicima o heroinu jer svi privedeni imaju 'heroinsku prošlost'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:47