SVJETSKA SLAVA

VIDEO: 'OVAJ JE SIGURNO PRIČAO O KRIZI STOLICA U DRŽAVI' Šukerovo potonuće u Studiju 4 postalo predmetom sprdnje komičarke Ellen

 HRT screenshot / HRT screenshot

Ellen DeGeneres vrhunska je komičarka, a na njezine fore 'padaju' ne samo Amerikanci već ljudi diljem svijeta koji prate njezin show. Danas se u sklopu njezine emisije, u bloku pod nazivom 'Local focal', našao i bivši hrvatski ministar financija, Ivan Šuker, koji je imao nezgodu pri gostovanju na televiziji u veljači ove godine. Šuker je u HRT-ovom studiju objašnjavao razlog uvođenja OiB-a, a stolica na kojoj je sjedio sama od sebe se spustila. Međutim, saborskog zastupnika to nimalo nije omelo, već je bez reakcije nastavio s pričom.

- To je profesionalac, nastavio je govoriti i mislio da možda nitko neće primijetiti - rekla je komičarka Ellen komentiravši snimku.

- Ne znam hrvatski, ali mislim da je govorio u krizi stolica u Hrvatskoj - dodala je ironično, a snimka je nasmijala brojne gledatelje.

Na njezinoj službenoj internetskoj stranici u rubrici 'Local focal' nalazi se mnoštvo video snimki s lokalnih tv postaja, a pozivaju se i gledatelji da im pošalju ako su vidjeli nešto urnebesno smiješno na malim ekranima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:08