BRANIO ŽENU I DOM

VIDEO: 'ODUSTAO SAM TEK KAD JE IZVUKAO NOŽ' Hrabri djed u odijelu istjerao iz kuće trojicu provalnika

 Screenshot

Biznismen i djed četvero unuka Andrew Adamson (59) vraćao se sa svojom suprugom Liz (58) s jedne humanitarne večere kada je primijetio da su ulazna vrata njegove kuće na silu otvorena i da su trojica provalnika još uvijek unutra.

Nadzorna kamera postavljena ispred ulaza u njegov dom u engleskom Northamptonshireu uhvatila je zastrašujuće scene - trojac se borio s vlasnikom kuće, a jedan ga je udarao dugom metalnom palicom i prijetio mu nožem. Ipak, hrabri Adamson nije odustajao od namjere da ih otjera, što mu je na poslijetku i uspjelo.

Provalnici su pobjeli s aktovkom koju je Adamson imao u rukama kad se vraćao s večere, a Adamson je ostao čekati pomoć s krvavom glavom.

- Moja žena je otvorila vrata stana i mislila da je unutra naš sin, no ubrzo smo shvatili da nije tako. Jedan me napao metalnom palicom. Promašio je i jako lupio u zid. Pokušavao sam ga otjerati kada je drugi prošao pored mene i oteo mi aktovku. Slijedio sam ih do ulice i pokušavao zadržati jednog, no tada se drugi vratio i izvukao nož, pa sam zaključio da je vrijeme da odustanem. Nekoliko puta su me udarili u glavu i u bolnici sam dobio sedam šavova. Baš sam jako krvario. Vjerojatno su mislili da imamo puno novaca u kući, što nije bila istina. Učinio sam ono što bi svaki dobar suprug učinio. Pokušavao sam zaštiti svoj dom i suprugu. Nema šanse da bi ih pustio bez borbe. Nisam ih htio pustiti da se izvuku i nekako sam ih uspio izbaciti iz kuće jednog po jednog - kazao je napadnuti Adamson.

Šokantna snimka prvi put je objavljena nakon što su dva od tri člana bande završila iza rešetaka nakon što su osuđeni zbog provale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:42