S 11 LJUDI NA GLAVI

VIDEO: ODGOVOR VAN DAMMEU Kad Chuck Norris radi špagu, onda je to na nebu između dva aviona

Jean Claude Van Damme nije trebao dugo čekati na odgovor na svoju vratolomiju između dva šlepera.
 YouTube

Nije prošlo previše vremena od sada već mitske 'špage' Jeana Claudea Van Dammea, a da nisu krenuli vicevi poput onoga da je oba šlepera na koja se glumac oslanjao zapravo istovremeno vozio Chuck Norris.

Iz Mađarske u tom duhu stiže videouradak s Norrisom u glavnoj ulozi koji služi kao pravi odgovor na Van Dammeovu vratolomiju.

Neuništivi teksaški rendžer, koji je u legendu ušao još kao akcijski filmski junak, na snimci također radi 'špagu', ali pritom stoji na krilima dvaju golemih aviona.

Kako se kamera odmiče i kadar postaje širi, tako postaje jasno da Norrisu na glavi stoji 11 vojnih specijalaca u formaciji božićne jelke. U jednom trenutku pale se i prigodne lampice kojima su okićeni.

Snimka je, inače, nastala u mađarskoj tvrtki Delov Digital, koja se bavi računalnim animacijama. Prilično je jasno da je i Chuck Norris na videouratku zapravo tek njegova animirana verzija, ali nema informacija je li on na ikakav način sudjelovao u izradi filma - bilo da je dao ideju ili odobrenje da se Mađari koriste njegovim likom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:21