KAD MRTVACI GLASUJU

VIDEO: NE DOGAĐA SE SAMO KOD NAS Nakon pet godina pronašli mrtvu ženu koja je glasala na izborima 2010.

U jednoj kući u Michiganu nakon punih pet godina otkriveno je tijelo Pie Farrenkopf na stražnjem sjedalu njezinog Jeppa parkiranog u garaži. No tu nije kraj priči. Vlasnica kuće, koja je prema policijskom izvješću umrla 2008. godine, registrirana je kao glasačica na guvernerskim izborima 2010. Službenici tvrde da se radi o administratorskoj pogrešci.

Pia Farrenkopf, naime, navodno je počinila samoubojstvo, a njezino tijelo nije dosad otkriveno jer je Pia živjela sama, dobivena pošta automatski bi se vraćala pošiljateljima, a računi su bili plaćani trajnim nalogom.

)

- Njezino je dvorište bilo prilično uređeno. Nisam ni slutio da se tamo krije truplo - kazao je jedan susjed.

Kada je ušteđevina od 54 tisuće dolara na njezinom bankovnom potrošena, banka je pokrenula ovrhu nad kućom i poslala procjenitelja da procjeni vrijednost imanja. On je tada naišao na tijelo vlasnice.

- Ne mogu vjerovati da se nitko nije zapitao što se tamo događa - kazao je šerif Michael Bouchard za Detroit Free Press dodajući kako je Farrenkopf najvjerojatnije umrla krajem 2008. godine.

Preminula je radila u Chrysleru do rujna 2008. kada je dobila otkaz. Istražitelji još čekaju rezultate autopsije, iako se nagađa na trovanje ugljičnim monoksidom.

- Otrov se nalazi u krvi i mišićima, no ovdje nema ni krvi ni mišića - kazao je šerif pretpostavljajući da pravi uzrok smrti nikad neće otkriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:38