KOBAN SKOK

VIDEO: NAPIO SE PA S DRVETA SKOČIO NA TRAMPOLIN Nakon 8 dana otkrio da je slomio kralješnicu

Jordan Adlard (26) iz engleskog Cornwalla napio se dok je bio na roštilju kod prijatelja, a onda je skočio s drveta na trampolin koji ga je poput kakve igračke odbacio u obližnju ogradu.

Pri tom je udario glavom, no mladić je usprkos boli u leđima koju je osjećao nakon incidenta nastavio sa svakodnevnim životom. Nakon više od tjedan dana liječnici su otkrili kako mu pri padu napuknula kralješnica.

- Što sam više pio to sam više htio skočiti na trampolin. Mnogi klinci rade vratolomije na njemu i htio sam biti bolji od njih, pa sam odlučio popeti se na drvo i skočiti. U roku dvije, tri minute bio sam na zemlji. Jako je boljelo. Gotovo sam zaplakao, a to nisam učinio godinama. Kad sam pao svi su ušutjeli i prestali se smijati. Htjeli su se uvjeriti da sam dobro, a ja sam se nekako uspio ustati i nastavio sam piti i uživati u roštilju. Nisam mislio da je išta slomljeno, jer sam mogao ustati i kretati se. Čak sam poslije plesao break-dance i igrao nogomet. No osam dana nakon pada odlučio sam otići u bolnicu jer me još uvijek boljelo. Učinio sam glupost, no učiš dok si živ. Trebao bi mi platiti hrpu novca da to ponovno učinim - kazao je Adlard.

Video je snimila njegova djevojka Nyssa Smith (25). Gosti su navijali i vrištali dok se Adlard pripremao za skok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:48